in

The 22nd Sea Games, 275, Uyên Vũ, hubm.edu.vn, 27/07/2017 14:13:15

A. podium/athletic

B. podium/athletes

C. podium/athlete

A. milkmaids/proposals

B. milkmaid/proposal

C. milkmaids/proposal

A. struggle/employees

B. struggle/employee

C. struggle/employ

The first newspaper article:

Only Amnat won a gold in the Southeast Asian Games Pole Vaulting yesterday. Nobody else could clear the bar. While he was the only one who stood alone on the podium, Amnat was among the Thai athletes who won 10 gold medals in early events yesterday. He won the gold in the Pole Vaulting Final after clearing 4.80 m. Meanwhile four other pole-vaulters missed their attempts at the heights ranging from 4.40m to 4.80m. Amnat has proved a lonely winner in this event, but his points were still below the SEA Games record of 5.05m.

The second newspaper article:

The Vietnamese Milk Company (Vinamilk) has offered jobs to the 27 members of Vietnam’s Women’s Football Team after they won the Games’ second title. Perhaps they are going to be milkmaids when they retire. It is not an odd proposal because the majority of the footballers will become unemployed when the Games are over. And they now have to struggle to make ends meet Vinamilk has promised to train their new employees as soon as the deal is signed. The goalkeeper of Vietnam’s Women’s Football Team is dreaming to run a café after doctors have said her injuries would stop her from playing ever again. At the moment, she is short of money, so the Vinamilk offer looks tempting to her.

Tin tức ngày đầu tiên:

Chỉ có Amnat giành huy chương vàng Sea Games Đông Nam Á bộ môn nhảy sào ngày hôm qua. Không một ai vượt qua được thanh ngang. Amnat là người duy nhất đứng trên bục danh dự nhận giải, Amnat là một trong những vận động viên Thái đã giành được 10 huy chương vàng trong các sự kiện đầu ngày hôm qua. Anh đã giành huy chương vàng môn nhảy sào sau khi vượt qua mức 4m80. Trong khi đó bốn vận động viên nhảy sào khác đã không thể nỗ lực vượt qua độ cao từ 4m40 đến 4m80m. Amnat đã chứng tỏ người chiến thắng duy nhất ở bộ môn này, nhưng điểm của anh vẫn còn dưới mức kỷ lục SEA Games là 5m05.

Tin tức ngày thứ hai:

Công ty Sữa Việt Nam (Vinamilk) đã tạo công ăn việc làm cho 27 thành viên của đội bóng đá nữ Việt Nam sau khi họ giành vị trí thứ hai chung cuộc. Có lẽ họ sẽ là những “cô gái Hà Lan” khi nghỉ hưu. Nó không phải là một đề nghị kì quặc vì phần lớn các cầu thủ bóng đá sẽ thất nghiệp khi Sea Games kết thúc. Và bây giờ họ phải vật lộn để kiếm đủ tiền để sống. Vinamilk đã hứa sẽ đào tạo nhân viên mới ngay sau khi hợp đồng được ký kết. Thủ môn của đội bóng đá nữ Việt Nam có ý định mở một quán cà phê sau khi các bác sĩ cho biết chấn thương của cô sẽ khiến cô không thể đá lại được nữa. Vào thời điểm này, cô đang khó khăn và vì vậy lời đề nghị của Vinamilk khá hấp dẫn.

Bài nghe tiếng Anh lớp 12 Unit 13: The 22nd Sea Games, 275, hubm.edu.vn, Uyên Vũ, Chuyên trang hubm.edu.vn, 27/07/2017 14:13:15

Written by adminhubm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Áo khoác nữ 9x, 128, Uyên Vũ, hubm.edu.vn, 29/12/2015 16:25:29

[ Academy ] Xem cách mà nhà toán học, tỷ phú gốc Do Thái thông minh nhất thế giới sử dụng toán học cao cấp điều hành phố Wall, 1156, Huyen Nguyen, hubm.edu.vn, 27/10/2016 17:55:26